Meny

Menyen er en blanding av forskjellige typer kjøkken, og det er noe for enhver smak.
Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.


FØRSTE AKT

Theatro’s fjøl
Miks av tynnskivede skinker og smaksrike oster servert med hjemmelaget focaccia, oliven, knekkebrød og sesongens marmelade.
195;- / – 345;-

Dagens suppe
Spør din servitør om dagens suppe.
165;-


ANDRE AKT

Slider tallerken
Tre sliders med ulike toppinger:
– Guacamole, cheddarost & bacon
– Sopp
– Pulled pork
Servert med pommes frites og salat. V
245;-

Indrefilet av okse
180 gram oksefilet servert med tapenade av sopp, bakt selleri, rødvinssaus og potetpure.
325;-

Pannestekt torskefilet
Torske filet servert med sesongens grønnsaker, småpoteter og beurre blanc saus.
295;-


SISTE AKT

Kjærlighet på fat
Varm sjokoladefondant servert med vaniljeis
og sesongens bær.
165;-

Sorbet og iskrem
Tre kuler iskrem og sorbet V
135;-


Retter merket med “V” kan lages som et vegansk alternativ.