Meny

Menyen er en blanding av forskjellige typer kjøkken, og det er noe for enhver smak.
Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.


FØRSTE AKT

Theatro’s fjøl
Miks av tynnskivede skinker og smaksrike oster servert med hjemmelaget focaccia, oliven, knekkebrød og sesongens marmelade.
195;- / – 345;-

Salat á la Theatro
Baby spinat, tomater, rødløkkompott, fersk basilikum, ruccola, peanøtter og ditt valg mellom kylling, scampi eller halloumi ost. V
200;-

Flatbread pizza
Crème Fraîche, fetaost, spekeskinke, urter, vårløk og løk.
185;-

Kremet suppe av hvite rotgrønnsaker
Med deilig chili olje, krutonger, persille og focaccia.
165;-

Spinat sufflé
Sufflé med Taleggio, spinat , trøffel olje og sesongens sopp.
175;-

Kroketter av torsk
Servert med hjemmelaget aioli.
195;-

Marinerte oliven
Alltid godt å knaske på!
75;-


ANDRE AKT

Slider tallerken
Tre sliders med ulike toppinger:
– Guacamole, cheddarost & bacon
– Sopp
– Pulled pork
Servert med pommes frites og salat. V
245;-

«Tres taquitos»
Taquito-tallerken med forskjellig fyll:
– Chili con carne med oksekjøtt
– Kylling med mangosalsa
– Scampi med guacamole
195;-

Indrefilet av okse
180 gram oksefilet servert med tapenade av sopp, bakt selleri, rødvinssaus og potetpure.
325;-

Blåskjell i kremet hvitvinssaus
Blåskjell laget med hvitløk, persille, hvitvin, chili og sitron. Servert med pommes frites.
215;-

Pannestekt torskefilet
Torske filet servert med sesongens grønnsaker, småpoteter og beurre blanc saus.
295;-

Kroketter av aubergine
Fritert og servert med chilli mayo og ricottaost. V
185;-


SISTE AKT

Pannacotta
Med «kokkens» coulis og sitronsorbet.
145;-

Brownie
Saftig brownie med hjemmelaget vaniljeis og sjokoladesaus.
145;-

Affogato
Hjemmelaget vaniljeis med espressoshot og mandelbiscotti
135;-

Ostetallerken
Med pæresennep, rødløkskompott, bananbrød,  tomatsyltetøy , druer og nøtter.
155;-

Sorbet og iskrem
Tre kuler iskrem og sorbet V
135;-


Retter merket med “V” kan lages som et vegansk alternativ.